Reply
Views: 618 | Replies: 7
[ Bugs ] For developers \ bug

 [

Copy Link

]

  • Registered: 2019-05-20
  • Topics: 2
  • Posts: 1
On 2021-09-23 06:45:27Show this Author OnlyDescending Order
1# Go To

Hello, this post is a rather technical question for developers.

The bottom line, on our server S1576 buble bind , there was a problem that in battle the enemy moves earlier with a standard attack than an opponent with the ultimate ability enabled, and this is not a difference with the initiative, but really a bug that is observed in the entire server.

A big request to sort out this problem. Thank you for the attention.

  • Registered: 2017-07-24
  • Topics: 5
  • Posts: 848
  • Moderator
On 2021-09-23 12:28:14Show this Author Only
2#

Hello,
Does this problem occur in every single fight every time? Or is it only with some players in some situations? Does it occur even when the Auto battle option is enabled? Which ninjas are on the team when this occurs?
Can you send a video of the fight occurring that demonstrates this error?
Thank you!

  • Registered: 2019-05-20
  • Topics: 2
  • Posts: 1
On 2021-09-23 22:06:10Show this Author Only
3#
  • Tachibana Saeko On 2021-09-23 12:28:14
  • Hello,
    Does this problem occur in every single fight every time? Or is it only with some players in some situations? Does it occur even when the Auto battle option is enabled? Which ninjas are on the team when this occurs?
    Can you send a video of the fight occurring that demonstrates this error?
    Thank you!

Okay, I need a little time to make a video.

This problem occurs most often during server-to-server battles.

  • Registered: 2017-07-24
  • Topics: 0
  • Posts: 11
On 2021-09-23 22:29:21Show this Author Only
4#

Same for me, (S1576 server). Any cross-server activities can be really annoying because of this problem.

  • Registered: 2021-09-24
  • Topics: 0
  • Posts: 3
On 2021-09-24 03:02:46Show this Author Only
5#
Note: Sorry,the post does not exist or has been deleted
  • Registered: 2020-12-09
  • Topics: 0
  • Posts: 2
On 2021-09-24 11:57:11Show this Author Only
6#

Yes, I also have the same problem (S1576 server)

  • Registered: 2021-09-22
  • Topics: 0
  • Posts: 2
On 2021-09-24 12:03:13Show this Author Only
7#
Note: This post has been filtered by Qv (Moderator)
Reply
Quicky Post
Reply

Log in in order to Post. | Register