Reply
Views: 10671 | Replies: 21
[ Other ] i want to report someone using BOT program

 [

Copy Link

]

  • Registered: 2017-07-24
  • Topics: 12
  • Posts: 111
On 2018-10-11 14:26:01Show All PostsDescending Order
1# Go To

i have this someone using bot program everyday , i usually have no problem , but today i tried plunder him , and i realize that he not just using bot for auto. when in battle i believe, if my understanding of the game work correct , his client of the game not load the animation of the character , making the battle goes too next turn on the server side while on my client side still playing animation for the attack. i tried to get screenshot of the battle as much as i can , here it is.

-i lose 1 turn of skill in the image, i use kushina and bee in round 2 , but because on server side the battle already goes to round 3 , my kushina still waiting.
-his minato on position 2 , attacking my kushina while she prompting skill

Screenshot (257)

-even after my kurenai attack on pos 4 , my kushina still not using it

Screenshot (258)

-and look her , on round 4 i use my bee skill , look in next picture
Screenshot (259)

-still not using it

https://drive.google.com/open?id=1btlcjP9r_BkHuwAs6FClaiH_M4DDlO8V

-and look , my main healing first -_-
-the battle is already over btw , you can see in the chat system , i won , but on my client side , still playing battle animation , not catching up

https://drive.google.com/open?id=1eB_4MnLZxi2qNJlIE14ZKwha0XNPziL5

-and my bee still not using the skill , well because the battle already over

https://drive.google.com/open?id=1ln2Hjx-37aWqzgIgwjz7Pve0fUvVHFAf

-still fighting shisui , because ~~~~

Screenshot (263)

his IGN is : Sagami
server : 637 HK
i have no problem him using bot , but this is nuts

edit : broke your water marking system while uploading image -_-




This post was last edited by etrana on 2018-10-11 14:26:01.
  • Registered: 2017-07-24
  • Topics: 12
  • Posts: 111
On 2018-10-11 14:03:36Show All Posts
2#

--




This post was last edited by etrana on 2018-10-11 14:16:18.
  • Registered: 2017-07-24
  • Topics: 12
  • Posts: 111
On 2018-10-11 19:29:56Show All Posts
4#
  • Unoob On 2018-10-11 15:35:32
  • in my opinion this is just a mere your bad connection or your opponent, regardless how its animated or delayed or lag. what is count the real data on the server not on your local machine. and pretty sure nothing to do with a bot.


nope , if its my connection , i would be disconnected like usual , you know orochimaru attack messege , AND if my connection really is the problem , my client would not getting any data from server which would make the battle stop on my client , you understand ?? like stuck in turn , not going to next turn ??

  • Registered: 2017-07-24
  • Topics: 12
  • Posts: 111
On 2018-10-11 19:33:34Show All Posts
5#

and this guy already known in the server for using bot program , i hope you investigate him oas team.

  • Registered: 2017-07-24
  • Topics: 12
  • Posts: 111
On 2018-10-11 20:30:53Show All Posts
7#
  • Tiami On 2018-10-11 20:09:14
  • That depends of how bad connection get- you might just lag enough to have problems with proceeding skills in battle and being "behind" the opponent in battle- but not enough to disconnect from game.

    Example- sometimes I get lag during nine-tails invasion battle- I don't get dc but speed of movements seem like x1 when it's set to x2.

there is no "lag enough" even if lag skill would only delay not until the next turn , im using "prompt" skill and my kurenai attacking out of order where prompt skill should be executed first means the game already proceding in the server side ahead of my client, if my connection have problem either the battle stuck on my client because im not getting data from server , or im getting disconnected.
i believe there is no "LAG ENOUGH" , and in ninetail , its you and server only. different in Player vs Player where you and enemy and the server sync each other where in this case the enemy can preceed the battle much faster to the next round because his client not playing any animation.
and im stuck seeing animation in turn 2 where the battle in server side already on god knows what round it is.

  • Registered: 2017-07-24
  • Topics: 12
  • Posts: 111
On 2018-10-11 21:03:32Show All Posts
10#
  • superman1234 On 2018-10-11 20:55:41
  • do you see this thing above the auto combat icon ? it means you have bad connection, so the skills will delaye

    Screenshot_24

my connection is fine , i know when my connection is bad or not , i would not making this thread if that the case.

  • Registered: 2017-07-24
  • Topics: 12
  • Posts: 111
On 2018-10-11 21:27:53Show All Posts
12#
  • Tiami On 2018-10-11 21:18:29
  • That thing showed above tells otherwise - connection between you and your opponent is bad and it's the cause of problems. That icon shows only when there's connection problem.

thats not mine .

  • Registered: 2017-07-24
  • Topics: 12
  • Posts: 111
On 2018-10-11 21:29:47Show All Posts
13#

i have full ping if you guys see in my screenshot , its above the auto battle *on if you're not paying attention

Reply
Quicky Post
Reply

Log in in order to Post. | Register