Reply
Views: 3929 | Replies: 11
[ Bugs ] Battle loading time

 [

Copy Link

]

  • Registered: 2017-07-24
  • Topics: 4
  • Posts: 338
On 2017-01-09 09:00:11Show this Author OnlyDescending Order
1# Go To
Since the 2.0 update my loading bar for battle keeps getting stuck at 100% for about 5-6 sec even if the opponent has already finished loading
Today i tested it with a group mate of mine and we found out that this only happens if either of us runs Hinata on the team
Without any Hinatas on the teams we load into the battle instantly but if someone of us has her on the team we keep getting stuck at 100% for about 5-6 seconds before it loads into the battle
the same happens for kakashis clone and for ninja exams too
I also noticed that the blue sphere, when she dogdes an attack with her mystery, doesnt show anymore

I dont know if there are any logs i can look up but it looks like an asset loading bug to me

It happens with the miniclient and with the browser
  • Registered: 2017-07-24
  • Topics: 34
  • Posts: 4320
On 2017-01-09 12:42:59Show this Author Only
2#
Hey


Have you downloaded the latest version of the Miniclient?
It could help with loading times, You can find it Here
  • Registered: 2017-07-24
  • Topics: 4
  • Posts: 338
On 2017-01-09 16:56:46Show this Author Only
3#
yes i use the new client and i even deinstalled/installed it 2 times bc first i thought it maybe is an installation error and yes i restarted my pc too
edit: like i said it happens in the browser version too and yes i have the newest version of the flashplayer installed and all of my drivers are uptodate
edit2: when i loaded into a battle with a teammate who has longer loadingtimes it showed me an error(in screenshot below)


This post was last edited by Syldor at 2017-1-9 17:04
This post was last edited by Syldor at 2017-1-9 17:48
  • Registered: 2017-07-24
  • Topics: 4
  • Posts: 99
On 2017-01-09 19:44:54Show this Author Only
4#
I have the same problem. Before update, loading was pretty fast (1-2 sec), now its 5 times longer.
  • Registered: 2017-07-24
  • Topics: 4
  • Posts: 338
On 2017-01-09 21:38:23Show this Author Only
5#
  • sk1ba On 2017-01-09 19:44:54
  • I have the same problem. Before update, loading was pretty fast (1-2 sec), now its 5 times longer.
do you also use Hinata on your team / fought against Hinata when this happens?
if yes could you try to replicate what i did on the screenshot (teaming up with someone who has longer loading times than you) and look if you also get the message "Loading failed: assets/battle/effect/CHUTIANshbg.swf" beneath the loading bar
  • Registered: 2017-07-24
  • Topics: 34
  • Posts: 4320
On 2017-01-09 23:27:57Show this Author Only
6#
That's odd.

I'll bring it up to the team and explain the conditions.
  • Registered: 2017-07-24
  • Topics: 43
  • Posts: 302
On 2017-01-10 00:00:01Show this Author Only
7#
i can confirm that too.
I load normally and fast, while my gf has the same delay of 5-6 seconds, i think it is based on account, not on client/browser.
I will test it on naruto clinet, first with my account and then with my gf's account
  • Registered: 2017-07-24
  • Topics: 2
  • Posts: 52
On 2017-01-10 06:03:20Show this Author Only
8#
  • Tobei On 2017-01-09 12:42:59
  • Hey


    Have you downloaded the latest version of the Miniclient?
    It could help with loading times, You can find it Here
I am having the same issue. I Cant even run my account another server. I keep getting black screen and it boots me off both accounts/servers. Screen stays black. I have updated to the newest miniclient. Issues like crazy ever since.
  • Registered: 2017-07-24
  • Topics: 4
  • Posts: 338
On 2017-01-10 06:55:02Show this Author Only
9#
  • BeardedPervert On 2017-01-10 06:03:20
  • I am having the same issue. I Cant even run my account another server. I keep getting black screen and it boots me off both accounts/servers. Screen stays black. I have updated to the newest miniclient. Issues like crazy ever since.
I think you got the wrong thread ^^
  • Registered: 2017-07-24
  • Topics: 2
  • Posts: 30
On 2017-01-10 08:07:35Show this Author Only
10#
I have ok loading time.
Before i put Hinata in lineup.
With her it comes from 1-2 sec to 6-10.
Same as for my groupmates. Maybe some ninjas affect it too (no idea), but hinata for sure :L
  • Registered: 2017-07-24
  • Topics: 4
  • Posts: 338
On 2017-01-11 01:29:44Show this Author Only
11#
yup i let it test a few people from my server today too and they all have longer load times + get the "Loading failed: assets/battle/effect/CHUTIANshbg.swf" beneath the loading bar if they do a team battle with someone who has longer load times through pc/internet
Reply
Quicky Post
Reply

Log in in order to Post. | Register